Vliegen naar de Bahama’s kan via een aantal verschillende routes. De meeste mensen kopen een vliegticket naar de hoofdstad Nassau. De snelste vluchten doen daar ongeveer 13 uur over en maken één tussenlanding. Aangezien er grote prijsverschillen zijn tussen vliegtickets, is het slim om die vooraf te vergelijken. Wij helpen je met het vinden van de beste vliegtickets naar de Bahama’s.

Hoe kom ik op de Bahama’s?

De Bahama’s bestaan uit ruim 700 eilanden, maar daarvan zijn er slechts zo’n 40 bewoond. Aangezien de eilandengroep dicht bij de Amerikaanse staat Florida ligt, kun je via een tussenstop op veel verschillende plekken in de Bahama’s landen.

Vliegen naar hoofdstad Nassau is vaak het goedkoopst. Vliegtickets naar de kleinere luchthavens kunnen erg duur zijn. (Een lijst van alle vliegvelden vind je onderaan deze pagina.) Vaak is het voordeliger om vanuit Nassau een boot naar een van de andere eilanden te pakken.

Als je niet lang in de Bahama’s wil blijven, kun je ook een cruise vanuit Miami boeken. Dat is vaak goedkoper dan een ticket en hotel (én meestal inclusief maaltijden).

Vliegtickets Bahama’s vergelijken

De prijzen tussen verschillende vliegroutes en aanbieders kunnen sterk verschillen. Wij vergelijken daarom altijd verschillende vliegtickets. Dat kan eenvoudig via de onderstaande vergelijkingssites.

Alle luchthavens van de Bahama’s

Nassau is de populairste luchthaven van de Bahama’s. Andere commerciële luchthavens zijn: Andros Town, Arthurs Town, Bimini, Freeport, George Town, Governor S Harbor, Marsh Harbour, North Eleuthera, San Salvador, Treasure Cay, Rock Sound en South Andros.

Auto huren in Nassau

Als je een aantal dagen in Nassau blijft, is het leuk om een aantal dagen een auto te huren. De rest van het eiland is namelijk ook erg mooi. Zo vind je prachtige stranden in het zuiden van New Providence. Aangezien er meerdere verhuurbedrijven in Nassau zijn, raden wij aan om de prijzen vooraf te vergelijken.