Reisgidsen zijn een ideale manier om inspiratie op te doen voor je volgende reis. Wij vinden het heerlijk om te bladeren door fotoreportages en reisverhalen. Opzoek naar mooie bestemmingen. Daarom zijn we fan van gratis reisgidsen. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van uiteenlopende gratis reisgidsen. Vraag gerust meerdere exemplaren kosteloos aan. (Of allemaal!)

 

Koning Aap

Aanvragen

Travel Active

Aanvragen

333 Travel

Aanvragen

 

Tenzing Travel

Aanvragen

 

 

Haal het maximale uit je reisgids

Gratis reisgidsen aanvragen is leuk, maar er vervolgens doorheen bladeren is nog leuker! Lekker op de bank met een kop koffie of thee. En dan opzoek naar je droombestemming.

Het is zonde van je tijd (en de brochures) als het bij bladeren blijft. Daarom maken wij altijd aantekeningen in een journal. Een simpel notitieblokje of je telefoon kan natuurlijk ook, maar een speciale reisjournal oogt net wat gezelliger.

Daarin maken we lijstjes van onze favoriete toekomstige bestemmingen (de volgorde verandert regelmatig) en noteren we bijzondere plekken of excursies. Je maakt op die manier een mooi reisdocument én creëert onbewust een waardevol naslagwerk. Dat scheelt heel veel tijd voorafgaand aan je reis.